De organisatie 

Annemijn de Kleer

Marjolijn van Hees

Ghyta Brinkman heeft in april 2019 haar bachelor in European Law School aan de Uni Maas behaald. Momenteel zit zij in de laatste fase van haar Master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden.

Al op jonge leeftijd raakte zij overtuigd rechten te willen studeren en in het bijzonder heeft zij een passie ontwikkeld voor het familie- en jeugdrecht.
In echtscheidingsprocedures vindt zij dan ook dat het belang van het kind altijd centraal moet staan en is haar focus primair hierop gericht.

Bij Verhoeff Advocatuur en Mediation bestaat zoveel expertise op al deze onderwerpen dat zij met veel plezier dagelijks energie krijgt van deze belangrijke leerprocessen.

Ghyta hoopt zich spoedig te ontwikkelen van juridisch medewerker tot all round familierechtadvocaat.

Charlotte de Koning

Rosan Boertje heeft in juli 2019 haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald. Momenteel zit zij in haar allerlaatste fase van de Master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden en schrijft haar scriptie over het verhuizen met kinderen na echtscheiding.

Het was voor haar geen moeilijke keuze om Rechtsgeleerdheid te gaan studeren. Haar interesse in familie- en jeugdrecht is ontstaan toen zij in april 2018 als vrijwilliger is gaan werken bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Rotterdam.

De opgedane kennis tijdens haar studie neemt zij mee in haar werkzaamheden binnen Verhoeff Advocatuur en Mediation, waarbij zij altijd rekening houdt met de belangen van het kind.

Haar werk bij Verhoeff Advocatuur en Mediation heeft haar enthousiast gemaakt voor de advocatuur. Zij krijgt een voldaan gevoel wanneer zij mensen kan helpen in de emotioneel heftige periode van een echtscheiding. Dit is dan ook haar drijfveer om uiteindelijk familierechtadvocaat te worden binnen een niche kantoor zoals het kantoor van Verhoeff Advocatuur en Mediation dat zich in brede zin richt op mediation, cross-border mediation, forensische mediation en ouderschapsonderzoek, collaborative divorce procedures, parenting coördination en gerechtelijke procedures.