Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 HOME - Verhoeff Advocaten en Mediators Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078

Mr J.E.C. (Annelies) Verhoeff
Advocaat en mediator

Mr. Annelies Verhoeff werkt sinds 1988 als advocaat in Den Haag en heeft het kantoor opgericht.  Aanvankelijk hield zij zich bezig met de algemene procespraktijk en meer specifiek het ondernemings- en arbeidsrecht. Later is zij zich gaan toeleggen op het familierecht.  

Mediation en Collaborative divorce procedures

Annelies is gespecialiseerd in mediation en collaborative divorce procedures. In beide processen komen  zowel haar opleidingen, Nederlands Recht en Pedagogiek aan de Universiteit van Utrecht, als ook haar docentschap bij de specialisatieopleiding van advocaat-mediators tot uitdrukking, waarbij zij in haar ondersteuning van cliënten een juiste balans vindt tussen de emotionele en juridische gevolgen van deze processen.

Mediation

In het mediation proces begeleidt zij als advocaat mediator het proces tussen partners alleen en indien gewenst doet zij dat met een andere mediator die fiscaal dan wel notarieel dan wel psychologisch deskundige is. Het doel hiervan is om een zo efficiënt mogelijk proces tot stand te brengen waarbij de kosten en emotionele en financiële belangen, met betrekking tot zowel de partners als de kinderen, zo optimaal mogelijk vorm worden gegeven. Annelies werkte intensief samen in de praktijk van en met psycholoog/mediator drs. Donald Mac Gillavry, een van de grondleggers van mediation in Nederland. Vanaf 2000 heeft zij ook een intensieve samenwerking met dr. Annelies Hendriks, ontwikkelingspsychologe en mediator, die tot voorkort haar praktijk uitoefende in hetzelfde pand.
 
Ook bestaat er in de mediationprocessen, zeker voor die van ondernemers doch ook voor particulieren een intensieve samenwerking met mr. M.A. de Kleer, partner bij BDO. mr. de Kleer is jarenlang als docent verbonden geweest aan de UvA op het gebied van huwelijksvermogensrecht en momenteel als docent verbonden aan de juridische opleiding voor advocaten en mediators waarvoor hij het vak ‘financiële en fiscale aspecten na de echtscheiding’ heeft ontwikkeld. Gemiddeld behelst deze samenwerking een aantal mediations per week.

HOME

TELEFOONNUMMER
070 – 356 33 33

 

HOME
HOME