Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Corona-virus - Verhoeff Advocaten en Mediators Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078

Ons kantoor houdt zich ook aan de richtlijnen die het RIVM en de overheid aan ons hebben gegeven.

Dit betekent dat wij afstand houden van elkaar en ook van u als cliƫnt, doch wij proberen met alles binnen ons bereik met u in contact en verbinding te blijven via telefoon, email dan wel via of Skype of een Zoom-meeting.

U kunt hiervoor gerust een afspraak maken met het secretariaat dan wel rechtstreeks met mij via het e-mailadres: verhoeff@verhoeffadvocaten.nl

De maatregelen betekenen voor ons dat wij gespreid op kantoor aanwezig zijn en telefonisch bereikbaar zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Voor het overige kunt u ons te alle tijden een email sturen en zullen wij zo spoedig als mogelijk uw vraag beantwoorden.