Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Isa Mulder - masterdiploma Jeugdrecht - Verhoeff Advocaten en Mediators Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078

Mr. I.L. Mulder
Advocaat

Isa Mulder studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en heeft met succes haar masterdiploma Jeugdrecht behaald. Al gedurende haar bachelor heeft Isa zich hoofdzakelijk gericht op diverse familierechtelijke vakken, waaronder personen-, familie- en erfrecht, Juridische Aspecten van Kindermishandeling en ook mediation.

 

Isa MUlder - Verhoeff Advocaten

 

Daarnaast heeft Isa in 2020 met een aantal medestudenten van diverse internationale universiteiten een studie gevolgd aan de University of Florida. Zij heeft zich daar toegelegd op het Amerikaanse familierecht c.q. bewijsrecht. Isa heeft grote belangstelling voor het internationale karakter en het belang hiervan voor de familiepraktijk. Zowel in de mediations als de procedures voor de rechtbank en in internationale kinderontvoeringszaken komt die belangstelling en kennis haar van pas.

Isa’s enthousiasme en passie voor het rechtsgebied personen- en familierecht is toegenomen door haar stage bij de Rechtbank Den Haag. Haar werkzaamheden bestonden uit de voorbereiding van zittingen en de ondersteuning van de rechter(s), inclusief het opstellen van processen-verbaal.

Tijdens de afrondende fase van haar masteropleiding is Isa bij Verhoeff Advocatuur en Mediation van start gegaan als student-stagiaire en al snel werd duidelijk dat zij hier heel erg op haar plek zit.

Isa is binnen Verhoeff Advocatuur en Mediation werkzaam als advocaat waar zij zich bezighoudt met alle facetten van het personen- en familierecht waaronder procedures en adviezen voor cliënten voor alle onderwerpen die boek 1 van het Burgerlijk Wetboek betreffen zoals vervangende toestemming voor erkenning dan wel verhuizing, vaststelling kinder- en/of partneralimentatie, echtscheidingen,
kinderontvoeringszaken, mediation, etc.

Isa is een heel prettige en positieve persoonlijkheid waarin de rust en aandacht voor cliënten en haar collega’s centraal staat. Zij gaat doelgericht en zeer secuur te werk door alle jurisprudentie en wetsartikelen tot in de laatste puntjes uit te zoeken. Daarnaast streeft Isa naar een goede duurzame juridische oplossing te vinden voor al haar cliënten.