Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mulder - Verhoeff Advocaten en Mediators Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /data/www/verhoeffadvocaten.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Mulder

Mr. I.L. (Isa) Mulder
Advocaat

Advocaat Isa Mulder studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en heeft met succes haar masterdiploma Jeugdrecht behaald. Al gedurende haar bachelor heeft Isa zich hoofdzakelijk gericht op diverse familierechtelijke vakken, waaronder personen-, familie- en erfrecht, Juridische Aspecten van Kindermishandeling en ook mediation.

Daarnaast heeft Isa in 2020 met een aantal medestudenten van diverse internationale universiteiten een studie gevolgd aan de University of Florida. Zij heeft zich daar toegelegd op het Amerikaanse familierecht c.q. bewijsrecht. Isa heeft grote belangstelling voor het internationale karakter en het belang hiervan voor de familiepraktijk. Zowel in de mediations als de procedures voor de rechtbank en in internationale kinderontvoeringszaken komt die belangstelling en kennis haar van pas.

Isa is binnen Verhoeff Advocatuur en Mediation werkzaam als advocaat waar zij zich bezighoudt met alle facetten van het personen- en familierecht waaronder procedures en adviezen voor cliƫnten voor alle onderwerpen die boek 1 van het Burgerlijk Wetboek betreffen zoals vervangende toestemming voor erkenning dan wel verhuizing, vaststelling kinder- en/of partneralimentatie, echtscheidingen, kinderontvoeringszaken, mediation, etc.

mulder@verhoeffadvocaten.nl

Mulder
Mulder
Mulder